Táplálék kiegészítők társállatoknak „egy termékcsalád, amivel természetes a gyógyulás”

Bemutatkozás

A GoldenVet Állatorvosi Rendelő, az országban egyedüliként, teljeskörű holisztikus és alternatív állatgyógyászati centrumként 2o15 májusban nyitotta meg kapuit a kisállattartó gazdik előtt.

A cég több éves múlttal és több ezer sikeres esettel rendelkezik az alternatív állatorvoslás sikeres alkalmazásában. Ezen idő alatt minden olyan terápiás és kezelési módszert elsajátított mely ebben a témában felmerülhet, úgy mint: homeopátia, kínai gyógyászat ezen belül is az akupunktúra, gyógynövényterápia, mágnesterápia, fényterápia, fizioterápia.

Mint holisztikus központ a nálunk dolgozó munkatársakat is ezen szemlélet alapján választottuk ki, igy szolgáltatásainkat az indiai ayurvéda és a schussler terápiákkal is tudtuk bővíteni, teljessé téve a lehetséges alternatív terápiák tárházát.

Az évek alatt rendelőnkben megfordult és kezelt állatok sikeres gyógyulásai adták az alapot egy saját termékcsalád kifejlesztésére, melynek alapja a fitoterápia széleskörben való használata, elsősorban kiegészítő illetve megelőző terápiaként.

A GoldenPet filozófia

A termékcsalád alapvetően a gyógynövények olyan formájú, és a legtöbb ember számára érthető, értelmezhető elegyének formája, mellyel sikeresen és hatékonyan ötvöztük a nyugati, a kínai és az indiai fitoterápia alapvető tanításait.

A GoldenPet koncepció

A termékcsalád alapvetően a gyógynövények olyan formájú, és a legtöbb ember számára érthető, értelmezhető elegyének formája, mellyel sikeresen és hatékonyan ötvöztük a nyugati, a kínai és az indiai fitoterápia alapvető tanításait.

Termékismertető

Készítette: Paterson Katalin

2o18 január

GoldenVet Kft 2o3o Érd, Bajcsy-Zs. u. 77.

  1. GoldenPet koncepció

Betegség, mint szimbólum az állatoknál
A nyugati és a keleti fitoterápia hatékony és felhasználóbarát ötvözete házikedvenceink számára. Állatorvosi szakmai tapasztalataink azt igazolják, hogy a legtöbb betegség a kisálaltoknál a tartási körülmények ember-központú mivoltából fakadnak. Azaz miközben családtagként szeretjük négylábú „gyermekeinket” annak természetes közegéről nem tudunk, vagy nem akarunk megfelelő mértékben gondoskodni. A lakásban tartott kedvencek egyrészről rendkívüli szeretetben és figyelemben részesülnek, de sokszor olyan alapvető szükségletek nem kapnak teret, mely a teljességükhöz, állati mivoltuk jó értelemben vett beteljesedéséhez, ezáltal hosszan tartó egészséges életükhöz elengedhetetlenül szükséges.

Ez a mai világban sokszor feloldhatatlan ellentmondás rengeteg beteg állatot eredményez. Termékeinkkel a tartásbeli hiányosságok eredményeként jelentkező – mondhatjuk pszichoszomatikus betegségek – megelőzésére, illetve kezelésére fejlesztettük ki.

A gyógyszerekkel szemben….

Sajnos a mai, a legtöbb ember által preferált tudományra alapozott nyugati orvoslás figyelmen kívül hagyja magát a beteg egyedet, mint egy egész egységet, és az ok okozati összefüggéseket, mert elsősorban a tünetre magára, és nem az állatra koncentrál.

A tünetek „eltüntetésévél” igazi szemvényvesztés történik, mellyel sokszor a gazdi is elégedett. De a kutyában észrevétlenül tovább zajlik a betegség, mert az okot nem, csak az okozatot kezelték.

Másik oldalról a legtöbb gyógyszer okoz mellékhatásokat, még a legenyhébb fájdalomcsillapító hosszútávú szedése is májkárosodást okozhat.

Források

Alapanyagainkat kivétel nélkül hazai forrásból, termesztőktől szerezzük be. Ennek nem csak gazdasági, de holisztikus szempontból van igazán jelentősége. Az itteni klímához élettérhez szokott állat szervezete leginkább azokkal a természetes összetevőkkel tud azonosulni „ráhangolódni” azaz kellőképpen és megfelelő mértékben feldolgozni, mely ismerős környezetből származik

  1. Termékcsoportok

GoldenPet Canine

Kutyák számára igen széles termékskála, hiszen sajnos a legtöbb, humán orvoslásban is előforduló betegségben szenvedhetnek. A kutya sokszor a tartási nehézségek, vagy környezeti szennyezés áldozataként, vagy gazdájára való érzékenység mutatójaként szedi föl a legijesztőbb és leggyakoribb betegségeket.

 A készítmények hatékonyan segítenek az adott betegségek problémák, állapotok javulásában, és azok megelőzésében, mindezt természetes módon, természetes hatóanyagok aktív és célzott segítségével

GoldenPet Feline

A macskás esetében is gyakran a tartási, illetve az etetési problémák állnak a tünetek, betegségek mögött.  Leggyakoribb a vese, illetve az allergiás problémák. A macskák igen válogatósak, és komoly feladat bármilyen készítményt beadni nekik. Termékeinket ennek szem előtt tartásával úgy állítottuk össze, hogy az mind ízre, mind állagra vonzó legyen a cicák számára. Ezen túlmenően különös figyelmet fordítottunk a macskás különleges emésztésére és fokozott érzékenységükre a méreganyagokat illetően. A természetes készítmények egész sora nem adható macskáknak a benne levő illóolajok által kiváltható káros hatások miatt.

GoldenPet Equi

A lovak számára összeállított négy évszakos termékcsaládunk kifejezett sport célú állatokra lett kidolgozva.

A lovak szabad állatok, hatalmas területeket járnának be a ménessel naponta, miközben folyamatosan és aktívan kommunikálnak egymással, és megállás nélkül legelnek.

A sportlovaktól ez mind teljesen vagy részben meg van fosztva. Ebből eredeztethető a legtöbb ló-betegség. Kehesség, légúti megbetegedések, kólikák, emésztési problémák, agresszió, félénkség, mozgásszervi zavarok.

Termékeinkkel ellensúlyozni lehet a sportlovak szervezete és idegrendszere számára mindazt, amit az istállózott tartással kénytelenek vagyunk megvonni tőle. Ily módon hosszú ideig elkerülhetőek a költséges és veszélyes betegségek nagyrésze.

A termékcsalád igen könnyen érthető a lovasok számára, az egyes évszakokra jellemző betegségeket kivédésére gyűjtöttük egy csokorba a természet hihetetlen erejét, igy könnyen érthetővé és „emészthetővé” tettük azt mind a ló mind pedig a lovas számára.